resor-img

Resor 2018

Paula Rabenius

Paula är utbildad i Traditional Chinese Medicine, TCM. Hon arbetar med akupunktur, koppning, Kinesisk Tuina massage samt klassisk massage och healing.

Hon verkar även som transmedium och har sin mottagning i Ludvika i Dalarna. Kurser och föredrag håller hon över hela landet.

Bosniens pyramider 2018 & 2019

Anna-Lena

Anna-Lena är uppväxt utanför Vilhelmina vid Stöttingsfjället i södra Lappland. Hennes bakgrund har hjälpt henne att se människan som en del av en större helhet. Hennes mediala förmåga är en släkttradition från Lappland, där hon växte upp i en by på fjället med 12 hushåll och där fanns kunskapen levande och hon för vidare förmågan från sina förfäder.

Islandsresa med Anna-Lena Vikström 6–11 november 2018

Kursledare Inger Solén

Inger Solén är utbildad MediYogaTerapeut och lärare av Göran Boll, som tagit fram MediYogan. Hon är även Barn- & Ungdomsyoga-instruktör samt MIMY-instruktör, vilket är en kombination av Mindfulness och MediYoga. MIMY är framtaget av Sara Emilyona, som även var Ingers lärare.

Hon har också utbildat sig till Spaterapeut hos Kerstin Florian och har gått Massage/energimassage-utbildning på Axelssons samt är utbildad Örtterapeut.

Yoga- och retreatresa till Villa Dorothea i Spanien 2018 & 2019