resor-img

Resor 2019

Islandsresa med Anna-Lena Vikström

På denna resa kommer jag att lära dig hitta dig själv genom naturens helande och magiska kraft på Island. Du får lära dig att lyssna på din inre röst och skilja mellan intuition och fantasi för att få kontakt med din inre vägledning under resten av livet.

Island 27 april – 1 maj 2019

Resa med Paula Rabenius

Peruresan leds av Per-Gunnar Ling som är en av de kunnigaste i Sverige på resor till Peru. När programmet började ta form så började vi leta efter en ciceron som skulle kunna leda oss i meditation och bidra med den andliga delen.

Peru 12 april – 22 april 2019

Kursledare Inger Solén

Inger Solén är utbildad MediYogaTerapeut och lärare av Göran Boll, som tagit fram MediYogan. Hon är även Barn- & Ungdomsyoga-instruktör samt MIMY-instruktör, vilket är en kombination av Mindfulness och MediYoga. MIMY är framtaget av Sara Emilyona, som även var Ingers lärare.

Hon har också utbildat sig till Spaterapeut hos Kerstin Florian och har gått Massage/energimassage-utbildning på Axelssons samt är utbildad Örtterapeut.

Yoga- och retreatresa till Villa Dorothea i Spanien 4 maj – 11 maj 2019

Bosnien som inspiration

Paula Rabenius, som är färdledare på resan har genomfört ett flertal resor med grupper till Bosniens pyramider, är utbildad i Traditional Chinese Medicine, TCM, verkar även som transmedium och håller kurser och föredrag över hela landet, tar dig med på två olika resor till Bosniens pyramider under 2018.

Bosnien 11-15 maj 2019

Retreat och Må bra resa till Madeira

På denna resan, i en underbar miljö, kommer du att få möjlighet att uppleva och lära dig hur du kan ta kontroll över din kropp, och ge den en chans till återhämtning. Med stöd i dagliga kroppsövningar och behandlingar om så önskas har du möjlighet att bli medveten om dina inre spänningar och vad som rör sig i ditt sinne och din kropp.

Madeira 8-15 april 2019