Bokning av flygbiljetter till Bosnien

Du kan boka och betala flygbiljetterna till Bosnien via internet på flygbolagens webbsida. När du bokar din resa, boka gärna en något dyrare biljett då den är ombokningsbar och återbetalningsbar ifall vi som arrangör måste ställa in resan p.g.a. för få antal deltagare.

Följande ankomst/avresetider är ännu så länge preliminära och gäller för att passa vårt Bosnienprogram, men är ännu ej bokningsbara via flygbolagets Norwegians hemsida. Mer information kommer.

Om man väljer Norwegian https://www.norwegian.com/se/ ser de preliminära flygtiderna ut så här, men är ej bokningsbara på flygbolagets hemsida ännu:

Lördag 11 maj
Avresa Stockholm/Arlanda kl 18.05
Ankomst Sarajevo kl 20.45

Avresa Oslo/Gardermoen kl 11.40
Ankomst Sarajevo kl 20.45

Avresa Köpenhamn/Kastrup kl 11.00
Ankomst Sarajevo kl 20.45

Onsdag 15 maj
Avresa Sarajevo kl 12.15
Ankomst Stockholm/Arlanda kl 14.55
Ankomst Oslo/Gardermoen kl 17.30
Ankomst Köpenhamn/Kastrup kl 18.25

Frågor om resan?

Vår färdledare under resan till Bosniens pyramider är Paula Rabenius. Har ni några frågor om resans program och innehåll, ring Paula Rabenius (inte Grönlandsresor, då Paula är mest insatt i resans upplägg) Hon kan svara på alla typer av frågor när det gäller innehåll och upplägg av resan. Paula är anträffbar för det mesta efter kl 17 på telefon 073-507 54 20 eller maila dina frågor till paularabenius@hotmail.com