Bokningsinformation


Du bokar resan genom att fylla i anmälningsblanketten.


Betalning
 

På denna resa har vi mer flexibla bokningsvillkor än vanligt. Anmälningsavgiften är 20% och betalas efter anmälan. Slutbetalning skall ske senast 30 dagar innan avresa.

Grönlandsresor skickar ut en faktura där du får möjligheten att betala till deras bankgiro eller Swish. Det går att få faktura i följande valutor: SEK, €, US$, GBP, NOK, DKK. Kontakta Grönlandsresor om ni vill betala i några av dessa.

Slutbetalning 30 dagar före kursstart:

Hela beloppet ska vara arrangören tillhanda senast 30 dagar före kursstart.  Vid sen beställning, ska hela beloppet erläggas i samband med beställningen.

 

Kortbetalning

Grönlandsresor tar inte emot kortbetalningar då företag enligt svensk lag inte får ta ut de kortavgifter som företagen belastas med. Däremot så brukar det gå bra att få de försäkringar som är knutet till kortet om kortet är knutet till ett svenskt eller norskt bankkonto och betalningen görs därifrån på nätet. Hör med din bank vad som gäller för ditt kort.

Avbeställningsskydd

Ett avbeställningsskydd ska beställas innan man betalar anmälningsavgiften. I undantagsfall kan det gå att försäkra delar av resan om man senare vill komplettera med ett skydd. Kontakta oss så får vi titta på det hur det ser ut för er del.

Läs mer på vår sida om försäkringar https://www.gronlandsresor.se/forsakring.html

Reseförsäkring

Vi erbjuder försäkringsskydd från Gouda och ni hittar information om de olika försäkringarna på vår sida om försäkringar.

Kammarkollegiets resegaranti

Grönlandsresor har ställt en resegaranti hos Kammarkollegiet.

Frågor om resan

Har ni några frågor om kursinnehåll, kontakta Barbara
(inte Grönlandsresor).

Tfn till Barbara 073–0808340

Mail till Barbara frilundekberg@gmail.com