Paulas Resor 2021-2024

Paula planerar de närmaste åren att resa till såväl kända som okända historiska platser i olika länder. Platser med speciell energi som du inte kan finna någon annan stans.

Följ med till Hessdalen i Norge, Bosnien, USA, Island, England, Israel och Jordanien samt till Peru.

En kortfattad information och intresseanmälan för respektive resmål hittar du om du skrollar ner lite.

Hessdalen, Norge – 2022

En week-endresa till Hessdalen i Norge

Hessdalen har några av de mest spännande och utmanande bergsbyarna med oförklarliga ljusfenomen.

Hessdalen som ligger mellan Röros och Trondheim i Norge är känd för sina okända fenomen. Svårförklarliga ljusklot som rör sig längs fjällsidorna och cigarrformade föremål i fullt dagsljus tillhör några av de fenomen som har rapporterats.

Människor – från fjärran och nära – besöker byn i hopp om att se fenomenet och ofta får de uppleva något av det mysterium som en majoritet av byborna har lärt sig och lever med.

En forskningsstation har uppförts på fjället Skarvan i Hessdalen. Meningen är att gåtan om himlafenomenen med moden teknik kanske ska få en förklaring,

Här kan du läsa lite om Hessdalen i Norge.

Intresseanmälan

Jag är intresserad av att åka med till Hessdalen, Norge

    Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn

  USA – New York & Sedona – September 2022

  Vårt första stopp är världsmetropolen New York, där vi under en sightseeing får se det mesta av denna dynamiska stad. Paula tar oss i sinnet till de New Yorkska pyramiderna.

  Färden går vidare till Sedona mitt i Arizonas öken och här sägs finnas flera kraftiga energiströmmar i området som kommer upp från jorden. En del säger att dessa energiströmmar bildas genom korsande leylinjer. Energiströmmarna i Sedona anses av vissa vara de starkaste på hela jorden, och många som känner av energin säger att den har en positiv effekt på dem och att de kan känna av den och påverkas av den i flera dagar efteråt. Energierna sägs finnas i flera dimensioner, och sägs skapa kontakt med vårt innersta och ge oss healing och balansering. Energierna sägs också förstärka de känslor som vi har när vi besöker platsen, både positiva och negativa beroende på hur vi mår. En del tror sig ha fångat energierna på bild, då regnbågsliknade mönster eller ljuspelare har setts på bilderna de tagit.

  Här kan du se lite bilder från Sedona.

  Intresseanmälan

  Jag är intresserad av att åka med till USA

     Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn

   Egypten – November 2022

   Paula är nyligen hemkommen från en 13-dagars resa till Egypten under november 2021. Hon planerar för en ny resa med preliminär avresa den 3 eller 4 november 2022.

   Preliminärt program

   Dag 1
   Arlanda- Kairo

   Dag 2
   Egyptiska museet

   Dag 3
   Memphis, Saqqara och Dahshur.

   Dag 4
   Gizapyramiderna

   Dag 5
   Ledig dag och fullmånemeditation

   Dag 6
   Kairo-Assuan med flyg
   Philae-templet och Granitstensbrottet
   Botaniska Trädgården

   Dag 7
   Bussresa till Abu Simbel
   Tillbaka i Assuan checkar vi in på fartyget

   Dag 8
   Krysning på Nilen. Stopp vid Kom Ombo och Edfutemplet

   Dag 9
   Luxor – Denderah & Abydos

   Dag 10
   Utcheckning från fartyget och besök i Konungarnas Dal, Hatshepsuts tempel, Memnokolosserna, Luxortemplet.

   Dag 11
   Besök vid Karnaktemplet

   Dag 12
   Ledig dag

   Dag 13
   Hemresa

   Intresseanmälan

   Jag är intresserad av att åka med till Egypten

      Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn

    Island –  2022

    Under resan upplever vi det andliga Island och besöker bla halvön Snaefellsnes och glaciären Snaefellsjökull som är kända för sina oförklarliga krafter.

    Vi besöker Nationalparken Thingvellir som är med på UNESCO’s världsarvslista och Islands mest betydelsefulla historiska plats, gör ett stopp och upplever Geysir och “Strokkur” som sprutas ut med upp till 30 meters höjd ungefär var 5:e minut. Här bubblar det och kokar överallt och man får det första smakprovet på “kontakt” med jordens inre.

    Vi gör ett stopp vid Vattenfallet Gullfoss, som är ett av de vackraste och mäktigaste fallen på Island. Vi tar ett bad i ett naturbad som kallas för “The Secreat Lagoon” och är ett otroligt fint naturbad omringad av bubblande svavelpölar.

    I Reykjavik träffar vi personal från Älvskolan och får en föreläsning om Älvar och Islands ”små folk” vars ”bostäder” även finns i parken Hellisgerdin som vi skall besöka.

    Intresseanmälan

    Jag är intresserad av att åka med till Island

       Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn

     England – Stonehenge – Sommaren 2023

     Vi planerar en 5-dagars resa till England där vi besöker bla Stonehenge, Glastonbury, Silbury Hill. Det är kring Silbury Hill som de mystiska ringarna och mönstren uppstår i sädesfälten varje år. Vi fortsätter till Avebury Circle, som enligt många är ännu mer spännande än Stonehenge. Både Stonehenge och Avebury finns med på Unescos världsarvslista. Innan hemresan hinner vi också med ett besök i Wells och Bath.

     De bästa månaderna för bra väder i Stonehenge är juni, juli, augusti och september.

     Intresseanmälan

     Jag är intresserad av att åka med till England – Stonehenge

        Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn

      Israel – Jordanien – Våren 2023

      Tillsammans med Paula kommer ni få uppleva en sällsynt resa fylld av energier och kraftfält på historisk mark i Israel och Jordanien.

      Några höjdpunkter i resan:
      Eilat vid Röda havet och besöket av Jericho. Med sitt läge på 250 meter under havsytan är staden den lägsta liggande staden i världen.
      Tel Aviv – Akko – Galileen – Galileiska sjön – Galileiska sjön – Nazareth – Jordan Valley – Jerusalem – Betlehem – Döda havet – Amman – Jerash – Petra – Wadi Rum – Eilat – Massada.

      Att två länder, Israel och Jordanien har påverkat så många människors liv är sällsynt. “Gå där Jesus gick”, i Israel, och fortsätt till Jordanien och stå uppe på Mount Nebo, varifrån Moses tittade på Promise Land (Femte Moseboken 34)

      Intresseanmälan

      Jag är intresserad av att åka med till Israel – Jordanien

         Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn

       Peru – Våren 2024

       Våren 2024 planerar vi att genomföra succéresan från 2019 igen, då vi bla besöker Lima, Cusco, Machu Picchu, Aramu Muru, Titicacasjön. Denna resa fokuserar på din andliga utveckling i den nya tiden, där du får besöka extremt högfrekventa fysiska platser. Du får uppleva de olika peruanska kulturerna shamanism, dagens kultur, djur och natur och inte minst god mat!

       Intresseanmälan

       Jag är intresserad av att åka med till Peru

          Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn