resor-img

Resor 2019

Islandsresa med Anna-Lena Vikström

På denna resa kommer jag att lära dig hitta dig själv genom naturens helande och magiska kraft på Island. Du får lära dig att lyssna på din inre röst och skilja mellan intuition och fantasi för att få kontakt med din inre vägledning under resten av livet.

Island 27 april – 1 maj 2019

Resa med Paula Rabenius

Peruresan leds av Per-Gunnar Ling som är en av de kunnigaste i Sverige på resor till Peru. När programmet började ta form så började vi leta efter en ciceron som skulle kunna leda oss i meditation och bidra med den andliga delen.

Peru 12 april – 22 april 2019

Bosnien som inspiration

Paula Rabenius, som är färdledare på resan har genomfört ett flertal resor med grupper till Bosniens pyramider, är utbildad i Traditional Chinese Medicine, TCM, verkar även som transmedium och håller kurser och föredrag över hela landet, tar dig med på två olika resor till Bosniens pyramider under 2018.

Bosnien 11-15 maj 2019

Retreat och Må bra resa till Madeira

På denna resan, i en underbar miljö, kommer du att få möjlighet att uppleva och lära dig hur du kan ta kontroll över din kropp, och ge den en chans till återhämtning. Med stöd i dagliga kroppsövningar och behandlingar om så önskas har du möjlighet att bli medveten om dina inre spänningar och vad som rör sig i ditt sinne och din kropp.

Madeira 8-15 april 2019

Retreat och Må bra resa till Kalabrien i Italien

Målet med den här resan är att du åker hem utvilad i kropp och själ med ett antal praktiska knep, bra och förnuftigt tänk och metoder som du kan använda för att hantera vardagen som högkänslig eller vid stress.

Kalabrien 14–21 maj 2019

Yoga – och retreatresa till Kreta

Njut av en avstressande, hälsosam, kravlös Yoga- och retreatresa till Kreta, som är välgörande för kropp, själ och sinne. Du får göra lugn, mjuk, avstressande yoga som passar alla och enkla mindfulnessövningar som hjälper dig att vara närvarande här och nu. Du behöver inte ha gjort yoga tidigare. Du får även egen tid för att vila, att bara vara och njuta av tillvaron.

Kreta 16-23 september 2019

Retreat och Må bra resa till Azorerna

På den här resan, i en underbar miljö, kommer du att få möjlighet att uppleva och lära dig hur du kan ta kontroll över din kropp, och ge den en chans till återhämtning. Med stöd i dagliga kroppsövningar och behandlingar, om så önskas, har du möjlighet att bli medveten om dina inre spänningar och vad som rör sig i ditt sinne och din kropp.

Aktiviteterna under resan ger dig möjlighet att uppleva mer av dig själv. Kanske kommer du underfund med vilken riktning du vill ta i ditt liv.

Azorerna 18-25 september 2019