resor-img

Resor 2019

Islandsresa med Anna-Lena Vikström

På denna resa kommer jag att lära dig hitta dig själv genom naturens helande och magiska kraft på Island. Du får lära dig att lyssna på din inre röst och skilja mellan intuition och fantasi för att få kontakt med din inre vägledning under resten av livet.

Island 27 april – 1 maj 2019

Retreat och Må bra resa till Madeira

På denna resan, i en underbar miljö, kommer du att få möjlighet att uppleva och lära dig hur du kan ta kontroll över din kropp, och ge den en chans till återhämtning. Med stöd i dagliga kroppsövningar och behandlingar om så önskas har du möjlighet att bli medveten om dina inre spänningar och vad som rör sig i ditt sinne och din kropp.

Madeira 8-15 april 2019

Retreat och Må bra resa till Azorerna

På den här resan, i en underbar miljö, kommer du att få möjlighet att uppleva och lära dig hur du kan ta kontroll över din kropp, och ge den en chans till återhämtning. Med stöd i dagliga kroppsövningar och behandlingar, om så önskas, har du möjlighet att bli medveten om dina inre spänningar och vad som rör sig i ditt sinne och din kropp.

Aktiviteterna under resan ger dig möjlighet att uppleva mer av dig själv. Kanske kommer du underfund med vilken riktning du vill ta i ditt liv.

Azorerna 18-25 september 2020

Kurs i avspänningsmassage på Ilha Grande i Brasilien

Kombinera semester med personlig utveckling på natursköna ön Ilha Grande, Brasilien. Resan är för dig som vill vidare i din personliga utveckling och för dig som vill arbeta med behandlingar. Du får en ökad medvetenhet om hur kroppen är kopplad till psyket och tankarna och till massagen. Kursen utgör en helhet som du kan ha stor glädje av i sig. Du lär dig en omsorgsfull och rofylld grundläggande healingmassage, ett kraftfullt redskap för personlig utveckling. En ökad kroppsmedvetenhet, självkännedom och grundtrygghet.

Ilha Grande i Brasilien 19 november – 3 december 2020