resor-img

Resor 2020

Egypten som inspiration

Paula Rabenius, som är färdledare på resan har genomfört resor med grupper till bl a Bosniens pyramider och Peru. I mars-april 2020 tar hon dig med på en resa till Egypten.

Datum
27/3 – 10/4 2020, 2 veckor
27/3 – 3/4 2020, 1 vecka
8/4 – 22/4 2020, 2 veckor
8/4 – 15/4 2020, 1 vecka

MediYoga i ljuvliga La Morra i Italien med Ulf Wallgren

Ta chansen att få uppleva MediYogans välgörande effekter i ett av världens vackraste landskap i norra Italien. Inspired Journeys arrangerar tillsammans med Ulf Wallgren Yoga en resa till det gamla Italien där du hittar lugnet och stillheten inom dig med hjälp av MediYoga. Temat för veckan är ”Själens hjärta” – med hjälp av yoga och meditation lär du dig att skapa stunder i vardagen för reflektion och insikt. Du hittar den grundton du innerst inne vill ha i livet.

8–12 juni 2020

Bosnien som inspiration

Paula Rabenius, som är färdledare på resan har genomfört ett flertal resor med grupper till Bosniens pyramider, är utbildad i Traditional Chinese Medicine, TCM, verkar även som transmedium och håller kurser och föredrag över hela landet, tar dig med på en resa till Bosniens pyramider under 2020.

Bosnien 19–23 juni 2020

Retreat och Må bra resa till Azorerna

På den här resan, i en underbar miljö, kommer du att få möjlighet att uppleva och lära dig hur du kan ta kontroll över din kropp, och ge den en chans till återhämtning. Med stöd i dagliga kroppsövningar och behandlingar, om så önskas, har du möjlighet att bli medveten om dina inre spänningar och vad som rör sig i ditt sinne och din kropp.

Azorerna, 18-25 september 2020

Yoga och Qigong-vecka på La Palma

Förläng sommaren med en yogavecka på den lilla, men otroligt vackra kanariska ön La Palma. Ladda batterierna och kom i balans inför vintern med en vecka fylld med yoga, qi gong, meditation, vila, mindful walking, sol och bad, vandring mm, d v s inre och yttre styrketräning.

La Palma 12–19 november, 2020

Kurs i avspänningsmassage på Ilha Grande i Brasilien

Kombinera semester med personlig utveckling på natursköna ön Ilha Grande, Brasilien. Resan är för dig som vill vidare i din personliga utvecklingen och för dig som vill arbeta med behandlingar. Du får en ökad medvetenhet om hur kroppen är kopplad till psyket och tankarna och till massagen. Kursen utgör en helhet som du kan ha stor glädje av i sig. Du lär dig en omsorgsfull och rofylld grundläggande healingmassage, ett kraftfullt redskap för personlig utveckling. En ökad kroppsmedvetenhet, självkännedom och grundtrygghet.

Preliminärt 19 november – 3 december 2020