Bokningsinformation La Morra

8–12 juni 2020

Boka resan

Du bokar resan genom att fylla i anmälningsblanketten.

Betalning

Grönlandsresor sköter Inspired Journeys administration och svarar genom avtal med Inspired Journeys för administration av anmälningar, fakturering, betalningar och utskicka av färdhandlingar till kunderna, vilket innebär att du kommer att få bekräftelse, faktura och färdhandlingar från Grönlandsresor.

Grönlandsresor skickar ut en faktura där ni får möjligheten att betala till deras bankgiro eller Swish. Det går att få faktura i följande valutor: SEK, Euro, US$, GBP, NOK, DKK. Kontakta Grönlandsresor om ni vill betala faktura i några av dessa.

Anmälningsavgift 20% inom 10 dagar

Beställning ska inom 10 dagar bekräftas med en delbetalning (anmälningsavgift). Denna är 20% av resans pris. Utöver detta ska transportbolags regler följas med hänseende till betalningsvillkor vid ev. bokning av biljetter i samband med resan.

Slutbetalning 65 dagar före avresan:

Hela beloppet ska vara arrangören tillhanda senast 65 dagar före avresan.
Vid sen beställning, senare än (den 16 april 2020) 50 dagar före avresan, ska hela beloppet erläggas i samband med beställningen.

Kortbetalning

Grönlandsresor tar inte emot kortbetalningar då företag enligt svensk lag inte får ta ut de kortavgifter som företagen belastas med. Däremot så brukar det gå bra att få de försäkringar som är knutet till kortet om kortet är knutet till ett svenskt eller norskt bankkonto och betalningen görs därifrån på nätet. Hör med din bank vad som gäller för ditt kort.

Avbeställningsskydd

Ett avbeställningsskydd ska beställas innan man betalar anmälningsavgiften. I undantagsfall kan det gå att försäkra delar av resan om man senare vill komplettera med ett skydd. Kontakta Grönlandsresor så får vi titta på det hur det ser ut för er del. Läs mer på vår sida om försäkringar.

Reseförsäkring

Vi erbjuder försäkringsskydd från Gouda och ni hittar information om de olika försäkringarna på vår sida om försäkringar.

Kammarkollegiets resegaranti

Grönlandsresor har ställt en resegaranti hos Kammarkollegiet.

Frågor om resan?

Har ni några frågor om resans program och innehåll, kontakta Lars Ericsson: ericsson.lars.ragnar@gmail.com
Frågor ang yogan ställs till Ulf Wallgren: info@ulfwallgrenyoga.se

Uppgifter om deltagaren inför yogaresan.

Ulf är tacksam för om du mejlar honom i god tid innan avresan och kortfattat berättar om din ålder, din erfarenhet av tidigare yoga/mindfulness och eventuella fysiska eller psykiska problem som kan vara bra att känna till för upplägget av yogaövningarna. Det är helt frivilligt men gör att yogan kan anpassas på ett bättre sätt till deltagarna.