resor-img

Resor 2021

Islandsresan

Detta är den klassiska Islandsresan där du får uppleva landets mest kända platser och får inblick i historia och geografi på samma gång.

Island 6-10 september 2021

Färöarna

Följ med på magiska yogadagar laddade med vandring, yoga, qigong, naturmeditationer, natur och kultur på Färöarna!

Färöarnas landskap är förtrollande vackert och bjuder på hänförande upplevelser tillsammans med yoga och vandring.

Kursledare: Barbara Frilund-Ekberg och Lena Thurner

Färöarna 14–19 augusti 2021

Bosnien som inspiration

Paula Rabenius, som är färdledare på resan har genomfört ett flertal resor med grupper till Bosniens pyramider, är utbildad i Traditional Chinese Medicine, TCM, verkar även som transmedium och håller kurser och föredrag över hela landet, tar dig med på en resa till Bosniens pyramider under 2020.

Bosnien 6-10 september 2021

Tällberg

Ladda batterierna och kom i balans inför vintern med en långhelg fylld med yoga, qigong, meditation, vila, mindful walking, vandring, härliga måltider och fina samtal.

Kursledare: Barbara Frilund-Ekberg

Tällberg 11–14 november 2021

Egypten som inspiration

Paula Rabenius, som är färdledare på resan har genomfört resor med grupper till bl a Bosniens pyramider och Peru. I november 2021 planerar vi för att genomföra den resa som ställdes in i mars-april 2020 p.ga.a Corrona-pandemin.

Egypten preliminärt november 2021 med samma program som planerades i mars-april 2020

Egypten 2021

Fryksås

I tider av förändring och ett individualiserat samhälle med både utrymme för och krav på att själv fatta beslut och veta vad man vill blir självledarskap en allt viktigare färdighet. Under en vecka tillsammans får du tillfälle att utifrån ett smörgåsbord av tips, teorier och övningar utforska din egen personliga stil.

Kursledare: Lena Gustafsson, som har mångårig erfarenhet av coaching, utbildning, organisationsutveckling och ledarskapsutveckling.

Fryksås 20–24 september 2021