Magiska yogadagar på Färöarna

Yoga, natur och kultur på Färöarna

20-25 augusti 2022

Följ med på magiska yogadagar laddade med vandring, yoga, qigong, naturmeditationer, natur och kultur på Färöarna!

Färöarnas landskap är förtrollande vackert och bjuder på hänförande upplevelser tillsammans med yoga och vandring. Du kan se fram emot ett par minnesvärda dagar med lokal guide, fascinerande natur och kultur där vi bl.a besöker några av öns mest charmerande bygder, Saksun och Gjógv. Du har även chansen att uppleva de berömda Vestmannaklipporna med båt. Vi bor på ett fräscht 4-stjärnigt hotell med vacker utsikt över Torshavn. Under vistelsen får du även uppleva en härlig kulturafton i Gjógv. Vi njuter av en traditionell färöisk buffé med all dess specialiteter och vi bjuds även på musik och att delta i en traditionell Färöisk kedjedans.

Väl mött!
Barbara Frilund-Ekberg & Lena Thurner

De yogaformer och pass du får prova under resan:

 • Hathayoga benämns ibland som den ”klassiska” yogan. Passet kan vara alltifrån mjukt och lugnt till mer dynamiskt och fysiskt utmanande, beroende på deltagarnas erfarenhet och förmåga.
 • Yinyoga är en mycket långsam och mjukgörande yoga där vi jobbar med fascian/bindväven. Den är välgörande både för musklerna, som en stretch efter dagens rörelser, och de inre organen, men också för avslappning och för att stilla vårt sinne inför meditationen.
 • Embodied yoga är en lekfull, inkännande och dynamisk yoga där andetaget guidar dig i ett flöde och lätthet.
 • Yoga Nidra är en guidad djupavslappning. Yogisk sömn kallar man det också.
 • Qigong är en tusenårig kinesisk friskvårdsmetod där vi gör mycket långsamma rörelser som påverkar både kropp och själ.
 • Meditation innebär att stilla sitt sinne, vilket innebär att hjärnan får välbehövlig återhämtning. Du kommer får prova olika former av meditation.

Om Färöarna

Färöarna är en ögrupp norr om Brittiska öarna som tillsammans med Grönland ingår i det danska kungariket. Dock är Färöarna självstyrande i många lokala frågor sedan 1948 och har egen frimärksutgivning sedan den 1 april 1976. Färöarna och Grönland står utanför Europeiska unionen, trots att resten av det danska riket är med. Färöarnas kultur är i huvudsak nordisk.

På de 18 öarna bor knappt 50 000 personer, varav ungefär 17 000 i huvudstaden Tórshavn och 5 000 i Färöarnas näst största stad Klaksvík. Ekonomin är liten och handelsberoende, kretsar kring fiske och största handelspartner är Danmark, Norge, Tyskland och Ryssland; 56 % av all handel är med Europeiska unionen. Andra viktiga näringsgrenar är olja/gas och turism.

Färöarna ligger på 62 grader norr, 7 grader väst i Nordatlanten. Öarna ligger norr om Hebriderna, nordväst om Shetlandsöarna, väster om Norge och sydost om Island. Ögruppen är med sina 18 öar och 11 holmar, från Enniberg på Viðoy i norr, till Sumbiarsteinur söder om Suðuroy, 118 kilometer lång. Kustlinjen är på 1 117 kilometer. Särskilt västkusten är markant med sina höga, lodräta fågelberg. Den genomsnittliga bergshöjden är 300 meter över havet.

Slættaratindur, 882 meter, är det högsta berget på Färöarna. Enniberg är en av Europas högsta klippor (se även Färöarnas ytterpunkter). Berggrunden består av basalt av Paleogen ålder. Färöarna har varit nedisade vid flera tillfällen under kvartärperioden, men de högsta topparna har troligen aldrig varit täckta av is. Stora delar av öarna täcks av torv som dock på många håll har brutits och använts för bl.a. uppvärmning. I torven har tefralager från isländska vulkanutbrott påträffats.

Längsta avståndet till kusten är 5 kilometer. De flesta orter ligger skyddade på östkusten vid en bukt eller fjord, förutom Fámjin och Sumba som har skydd av västliga skär.

Färöarnas sammanlagda yta är ungefär hälften så stor som Gotlands, men har nästan lika stor befolkning och alltså dubbelt så hög befolkningstäthet. Tórshavns invånarantal är dock ungefär hälften av Visbys.

Källa: Wikipedia

Bra att veta inför resan

Affärstider

Butiker har öppet från 9.00 till 17.30 (måndag-fredag) och från 9.00 till 12.00 (lördag).

Alkohol

Fram till 1992 fick alkohol endast serveras i speciella medlemsklubbar men sedan dess är det tillåtet för restauranger och barer att sälja alkoholhaltiga drycker. Det är fritt att föra in produkter för personligt bruk som du kan packa in i ditt bagage och visa upp för tullen. Det är dock begränsning på hur mycket man får föra in av vissa produkter: Alkoholdrycker över 22%; max 1 liter + 1 liter vin och upp till 22%; 2 liter bordsvin + 2 liter öl. Tobak får max föras in med 100 cigaretter eller cigariller.

Ankomst och transfer

På resan till Färöarna flyger vi direkt från Köpenhamns flygplats och landar på Vágar flygplats. Vágar flygplats är Färöarnas enda flygplats och den ligger 1,5 km från staden Sørvágur på ön Vágar. Vår lokala guide välkomnar oss på flygplatsen.

Banker

Banker har öppet från 9.30 till 16.00 (måndag-fredag), torsdag öppet till 18.00.

Dricks

En serviceavgift är inkluderad på restaurangnotan. Om ni får utmärkt service så är dricks uppskattat men inte förväntat.

Dricksvatten

Det går att dricka vatten från kranen på Färöarna.

Elektricitet

Färöarna har 220V som standard och normalt så fungerar det att använda vår utrustning direkt i deras kontakter.

Hotell

Vi bor på Hotell Føroyar

Klädsel

Vädret på Färöarna är opålitligt och kan växla snabbt och man måste förbereda sig därefter. Klä dig i flera lager med material som kan andas och föra ut fukten med ett vindtätt och regnskyddande material ytterst. Handskar och mössa är bra att stoppa i fickan. Solskydd kan behövas och solglasögon för den lågt stående solen. Kikare är också bra att ha med.

Konsulat

Tórshavn, Färöarna
Tel: +298 35 17 10
E-post: hp@adv.fo
Fax: +298 35 17 11

Sveriges generalkonsulat
Generalkonsul Bjørn á Heygum
Postmoga 164 FO-110
Tórshavn
Färöarna

Måndag-fredag kl. 09.00 – 12.00, samt 13.30 – 16.00.

Kreditkort

De flesta butiker och restauranger accepterar kreditkortsbetalning. Vanligtvis VISA och Dankort men även MasterCard, EuroCard och Maestro är brukbart. Det är möjligt att ta ut pengar på bankomater på många ställen. Kontanter rekommenderas när resan går till de mindre öarna och byarna.

Momsåterbäring

Alla som inte är färöiska medborgare har rätt att få tillbaka moms på det som köpts i landet om det som förs ut har ett värde över DKK 300. Om ni handlar där det finns en skylt med ”TAX FREE for tourists” (över 220 affärer) så fråga efter en momsåterbäringscheck. Skriv ditt namn, adress och passnummer på checken och lämna in det till tullen innan ni lämnar landet.

Packning

 • Filt eller stor schal för avslappningen
 • Mjuka kläder för yoga
 • Extra tröja o strumpor för den lugna yinyogan
 • Kläder för vandringarna
 • Promenadskor /vandringskor som tål regn
 • Regnkläder
 • Varma extrakläder för raster ute, mössa, vantar
 • Vindtät jacka
 • Litet sittunderlag
 • Liten ryggsäck för vandringarna och utflykterna
 • Vattenflaska
 • Ombyte för middagarna
 • Anteckningsbok och penna (om du vill)
 • Termos  (om du vill ha med varm dryck på utflykterna. Påfyllning kostar 60 DKR/dag)
 • Teleskopvandringsstav
 • Paraply
 • Solskydd
 • Kikare
 • Kamera och laddare
 • OBS! I yogarummet på hotellet finns mattor, filtar och kuddar

Pass/giltigt ID

Nordiska medborgare behöver inte visa pass när de reser mellan länderna. Men vi måste kunna visa att vi är nordiska medborgare och normalt står det endast i passet och på det nyare EUIDkortet.

Telefon och internet

Landskoden till Färöarna är +298.
Normalt fungerar svenska mobiler på Färöarna. Hör efter med din operatör vilket färöiskt nät som är mest förmånligt att använda. Alternativt kan man köpa kontantkort som finns till salu i telebutiker, bensinmackar och supermarkets
Internet är utbyggt så i princip 100% av befolkningen har tillgång till bredband.
”Surfspots” eller fria internetterminaler finns på många turistkontor, bibliotek, hotellreceptioner och en del caféer.

Telefonnummer för nödsituationer

SOS Larmcentral 112
Polisen i Torshamn +29835
14 48
Sjukvårdens journummer 1870

Reseförsäkring

Innan resan påbörjas, är det viktigt att teckna en reseförsäkring eller kontrollera om sådan ingår i hemförsäkringen.

Med reseförsäkring kan du få hjälp om du blir sjuk, skadad eller behöver sjuktransport till Sverige.

Kontakta ditt försäkringsbolag för att ta reda på vad som gäller för din försäkring.

För den som tecknat en reseförsäkring eller har en vanlig hemförsäkring och råkar ut för en olycka, stöld eller annat som kan täckas av försäkringen, ska så fort som möjligt ta direktkontakt med SOS International, Europeiska ERV eller Falck Global Assistance.

SOS International är de nordiska hemförsäkringsbolagens serviceorganisation i samband med utlandsskador. Syftet med verksamheten är att hjälpa utlandsresenärer å de nordiska försäkringsbolagens vägnar.

Reseförsäkring bör man alltså ha (Grönlandsresor kan hjälpa till om så önskas). Reseförsäkring ingår i de flesta hemförsäkringar men innehåller ofta vissa begränsningar:

 • Självrisk vid varje skadetillfälle
 • Olycksfall-invaliditetsersättning
 • Ingen hjälp på plats – Assistans av SOS-alarm endast vid större personskador och man får lägga ut pengar själv
 • Ersätter endast sjukvård på allmänna sjukhus – kan vara bristfällig i många delar av världen
 • Semestergaranti
 • Resa för nära anhörig vid allvarlig skada

Är du inte nöjd med ditt reseskydd i hemförsäkringen kan du köpa ett komplement. du får då:

 • Självriskersättning eller ersättning för småskador som inte uppgår till självrisken
 • Olycksfall-Invaliditetsersättning
 • Extra bagageskydd
 • Semestergaranti – du får ersättning om din semester inte går att genomföra som planerat. Exempel på ersättning: Dagsersättning om man blir sängliggande på resmålet pga sjukdom eller olycksfall. Ersättningsresa om mer än halva resan blir förstörd, ”Komma i kapp-resa” och förseningar (även bagageförseningar).

Shopping

Stickade tröjor, sockor och mössor av färöisk ull är uppskattade presenter. Det finns flera butiker i Tórshavn som säljer stickat hantverk och fårskinn.

Tidsskillnad

Färöarna ligger i tidszonen GMT på vintern och har som vi sommartid vilket gör att de alltid ligger 1 timme efter Sverige.

Valuta

Det är danska kronor som används på Färöarna. Färöarna trycker egna sedlar men inga mynt. Den danska kronan är knuten till € och följer eurons kurssvängningar.

På följande sida hittar du information om växelkurser som kan vara användbara för att planera din resa: www.ecb.europa.eu

Väder

Klimatet på Färöarna bör upplevas på plats! Vädret kan växla väldigt fort och inom en timme så kan man få uppleva alla de fyra årstiderna! Golfströmmen gör att det är ganska små skillnader mellan vinter och sommartemperaturerna.

Genomsnittstemperaturen för den kallaste månaden är 3,5°C och för den varmaste månaden 12°C. Havet är isfritt hela året och havstemperaturen varierar från 510° C. Den kortaste dagen är 5 tim och den längsta är 19,5 timmar.

Vinden på Färöarna är för det mesta från väst eller sydväst och påverkas inte mycket av topologin. De värsta stormarna som inträffat de senaste århundradena har inträffat mellan 1988 – 1993.

Reseöversikt

Lördag 20 augusti 2022

 • Avresa från Köpenhamn med RC 451 kl 06.15
 • Ankomst på Färöarna kl 07.30
 • Aktiviteter enligt program

Söndag 21 augusti 2022

 • Aktiviteter enligt program

Måndagen den 22 augusti 2022

 • Aktiviteter enligt program

Tisdag 23 augusti 2022

 • Aktiviteter enligt program

Onsdag 24 augusti 2022

 • Aktiviteter enligt program

Torsdag 25 augusti 2022

 • Aktiviteter enligt program.
 • Avresa Färöarna kl 15.00 med RC 456
 • Ankomst Köpenhamn kl 18.05

Program

20-25 augusti 2022

Dag 1 – Lördag 20 augusti 2022

Flyg från Köpenhamn kl. 06.15, ankomst på Färöarna kl.07.30. 

Vår lokala guide välkomnar oss på flygplatsen. Innan vi tar oss till huvudstaden Tórshavn, utforskar vi ön Vágar (samma ö som flygplatsen) där vi besöker de små pittoreska byarna Bøur och Gásadalur. Gásadalur var länge isolerat från omvärlden och invånarna var tvungna att vandra över berget för att komma till sina hem. 2006 byggdes äntligen en enfilig tunnel för de 25 invånarna. Här finns ett vackert vattenfall med som fond i bakgrunden. På vägen dit passerar vi byn Bøur med en trevlig stig längs med bäcken ner till byn med en hel del gamla pittoreska hus och kyrkan vid havet. Njut av den unika vyn över fjorden och holmarna Tindhólmur och Mykines.

Lunch och information på hotellet och därefter tid till eget förfogande och checka in. Yoga på eftermiddagen och gemensam middag på hotell.

Dag 2 – Söndag 21 augusti 2022

Uppmjukande morgonyoga innan frukost.

Vi inleder dagen med en halvdags stadsrundtur i Torshavn och får en överblick över staden och dess spännande historia, arkitekturen, den gamla stadsdelen Reyni, världens äldsta parlament Tinganes och fortet Skansin.

Lunch på hotellet.

På eftermiddagen kan de som önskar, vandra på egen hand (7 km) till den vackra grannbyn Kirkjubøur som en gång i tiden var Färöarnas religiösa centrum. Här ser vi ruinerna efter S:t Magnus Katedral och Färöarnas äldsta kyrka uppförd år 1111 e.Kr, och den 900 år gamla Roystovan. Roystovan har tillhört samma familj i 17 generationer och sägs vara Europas äldsta trähus. Det går även att ta den lokala bussen hit alt. tillbaka till Torshavn.

Alternativt rekommenderar vi ett besök på det fina Nationalmuseet eller Nationalgalleriet som har öppet till kl. 17.00. Affärerna är stängda på söndagar.
Yinyoga.

Gemensam middag på hotellet.

Dag 3 – Måndag 22 augusti 2022

Qigong innan frukost

Halvdagsutflykt till den idylliska byn Saksun. Deras charmiga gamla hus klädda med grästak, omges av branta berg, och en lagun-liknande sjö vars sandstrand leder ut i Atlanten. Kyrkan i Saksun låg tidigare i grannbyn på andra sidan berget men den monterades ner och barer för hand över berget.
Efter Saksun fortsätter vi norrut till Tjørnuvík. Dessa två byar ligger i några av de mest vackra och dramatiska landskap på Färöarna. Matsäck på vägen.
Egen tid i Torshavn på eftermiddagen eller en tur till Nolsoy (se dag 4).

Embodied yoga och yoga nidra.

Middag på hotellet.

Dag 4 – Tisdag 23 augusti 2022

Uppmjukande yoga innan frukost.

Mindful promenader och naturmeditation.

Egen tid. Ta gärna shuttlefärjan till lugna och bohemiska grannön Nolsöy. Endast 20 minuter båtfärd från Torshamn. Här finns ett trevligt ekologiskt café och under det, ett litet museum som visar den osannolika historien om byns hjälte Ola som rodde ända vägen till Köpenhamn. Västra sidan av ön täcks huvudsakligen av gräs som leder hela vägen ner till havet. Den östra sidan är brant och fylld med rikt fågelliv i klipporna och i de djupa grottorna.

Tillvalsutflykt: kl. 09.00 – 15.00 (extra kostnad 1.385 kr)
Utflykt till de berömda Vestmanna fågelklipporna som ligger på den västra sidan av Streymoy. Vi färdas in i djupa grottor och genom trånga sund nära den nästan 700 meter höga, vertikala klippväggen där tusentals sjöfåglar som lunnefåglar, sillgrisslor och stormfåglar häckar varje sommar. Båtturen tar ca 2 timmar och därefter ingår lunch i hamnen innan vi åker tillbaka till hotellet.

Yinyoga, och meditation.

På kvällen fritid och middag på egen hand i en av de trevliga restaurangerna i Torshavn.

Dag 5 – Onsdag 24 augusti 2022

Qigong (ute vid bra väder), gående meditation

Frukost

Idag gör vi en heldagsutflykt till de norra öarna som består av ett kluster av små öar. Dessa öar karaktäriseras av branta bergssidor som reser sig direkt upp ur havet. Från Klaksvik tar vi färjan över till Kalsoy och gör den ca 1 timme långa vandringsturen ut till fyren Kallur som är en av de mest vackra dagsturer som öriket kan erbjuda. En perfekt plats för naturmeditation. Bortsett från att det här är en väldigt naturskön plats, är Kalsoy också känt för sina många legender. En av dem är legenden om en sälkvinna som fångades in och tvingades att gifta sig med en bondson från Mikladalur. För att hedra denna sägen har man uppfört en två meter hög staty på klipporna över sälkvinnan i byn Mikladalur.

Våra medhavda lunchpaket äter vi under loppet av dagen på Kalsoy.

På eftermiddagen tar vi färjan tillbaka till Klaksvik och kör sedan till Gjógv, dit vi anländer omkring kl. 16.30. Vi passar på att ta en liten promenad i den vackert belägna byn och vidare ned till naturhamnen i en ravin med dramatiska klippor på bägge sidor.

I kväll kommer vi att uppleva en härlig kulturafton i Gjógv. Vi njuter av en traditionell färöisk buffé med alla dess specialiteter och vi bjuds även på musik och att delta i en traditionell Färöisk kedjedans. Kvällen avslutas med en färd tillbaka till hotellet i Tórshavn dit vi anländer ca kl. 21.30.

Dag 6 – Torsdag 25 augusti 2022

Yoga på morgonen

Efter frukost checkar vi ut från hotellet och lämnar vårt bagage i dess låsta bagageutrymme. Förmiddagen tillbringar vi på egen hand, en sista gång bara njuta och strosa runt bland Torhams trevliga kvarter. De som vill kan passa på och besöka det intressanta nationalmuseet eller det moderna nationalgalleriet. Vi får med oss ​​ett lunchpaket på vägen.

Flyg från Vagar kl. 15.00 med ankomst 18.05 i Köpenhamn.

Med reservation för ändringar i programmet.

Utrustningslista

 • Filt eller stor schal för avslappningen
 • Mjuka kläder för yoga
 • Extra tröja o strumpor för den lugna yinyogan
 • Kläder för vandringarna
 • Promenadskor /vandringskor som tål regn
 • Regnkläder
 • Varma extra kläder för raster ute, mössa, vantar
 • Vindtät jacka
 • Litet sittunderlag
 • Liten ryggsäck för vandringarna och utflykterna
 • Vattenflaska
 • Ombyte för middagarna
 • Anteckningsbok och penna (om du vill)
 • Termos (om du vill ha varm dryck med på utflykterna, påfyllning kostar 60 DKR/dag)
 • Teleskopvandringsstav
 • Paraply
 • Solskydd
 • Kikare
 • Kamera och laddare

OBS! I yogarummet på hotellet finns mattor, filter och kuddar

Kursledare

Barbara Frilund-Ekberg och Lena Thurner

Vem är då Barbara?

Fjäll, hav, och då och då en storstad, är de element där Barbara trivs bäst. Barbara är bosatt i Grövelsjön i norra Dalarna sedan 1986 och har arbetat med turism främst i svenska fjällvärlden i hela sitt yrkesverksamma liv. Numera delar hon sitt liv mellan Grövelsjön på vintern och familjens gamla sommartorp i Skåne. Hennes familj består av make och två söner, som nu är utflugna. Äldste sonen föddes med Downs syndrom och i tonåren fick han även diagnosen autism. Detta var en av de mer omvälvande och krisartade upplevelserna i Barbaras liv, men som också var en av de mest betydelsefulla händelserna för hennes utveckling till den hon är i dag.

Genom Barbaras 40 år i turistbranschen, främst i svenska fjällvärlden, har hon lång erfarenhet av att leda och utveckla människor. Idag arbetar hon som chefsstöd och utvecklar ledare inom turism, samt utbildar inom krishantering, värdskap, hållbarhet, stresshantering, hållbart ledarskap mm.
Hon är utbildad lärare i meditation, Hathayoga, Yinyoga, Yoga Nidra och Restorative yoga samt Qigong.

Barbara Frilund-Ekberg

Ledare: Barbara Frilund-Ekberg

Barbaras formella meriter på det området är:

 • Hathayogalärarutbildning 200 h Om Yoga
 • Yinyogalärarutbildning 32 h Magdalena Mecweld
 • Qigong steg 1 och 2, Birgitta Gunnarsson
 • Yoga och vetenskaplig forskning, 64 h, Marian Papp
 • Restorative yoga och yoga nidra, 30 h Mona Anand och Ulrika Norberg
 • Yinyoga och kinesisk medicin 20h, samt Restorative 20h, Magadalena Mecweld
 • Sound Healing Ceremony steg 1, 32 h + 25h, Karin Gibson resp Ingela Palmqvist

Barbaras yogafilosofi är att alla kan yoga utifrån sina förutsättningar. Hennes pass anpassar hon så att även du som aldrig yogat förut kan hänga med, medan du som är en van yogautövare också får din utmaning och fördjupning.

På grund av, eller kanske snarare, tack vare hennes olika kroppsliga skador hon fått genom livet, scolios, wiplash, kotförskjutningar, ledvärk, axelluxationer och artros, har hon stor förståelse för de begränsningar vi kan ha i våra kroppar. Yoga är inte bara rörelser och positioner. Yoga är så mycket mer. Yoga är ett förhållningssätt som handlar om balans både i det yttre, men ännu mer om balans i det inre. Yoga handlar också om att skapa frid i sitt sinne och därmed också skapa fred på jorden.

Du kan läsa mer om Barbara på den här sidan barbara-frilund-ekberg.com

Vem är då Lena Thurner?

Lena växte upp invid Tyresta Nationalpark, ett stenkast från Stockholm. I början av 2000-talet flyttade hon med familj till Sörmland och där började hon sakta men säkert förverkliga sina drömmar. Hon hade en inre längtan att verka för det autentiska, det mänskliga och naturens läkekraft. Lena utbildade sig inom bla örtterapi och yoga i kombination med ett stort engagemang i personliga utveckling. Detta i kombination med kurser inom bland annat stresshantering blev detta därmed startskottet för den verksamhet hon idag driver.

Lenas dröm är att världen ska bli en vacker plats för alla. ”Att vi kan se skönheten i en blomma, vilket kan väcka oss, om så bara ett kort ögonblick, och ge oss en upplevelse av den skönhet som bor i vårt eget innersta, och som är en del av vår sanna natur”

Företaget ”Prahna” (H – som står för ”House of wellness”) är beläget i Oxelösund där hon kan erbjuda yogaklasser, stresshantering, coaching, retreater och örtterapi. Det som driver henne mest är intresset av alla möten med människor.

Lena är bland annat Godkänd Örtterapeut, Licensierad Stresscoach, Somatic Stress Release™ Practitioner (under utbildning), Andningsinstruktör och Licensierad ACT coach, samt Certifierad Yogalärare ERYT 500h standard: Viryayoga och Embodied Yin & Flow/Authentic Flow Tribe samt utbildar sig inom Energy Medicine. Läs mer om Lena www.prahna.se

Välkommen till magiska dagar på Färöarna där vi tränar den inre och yttre styrkan och därigenom skapar balans i våra liv!

lena_thurner_600x400

Ledare: Lena Thurner

Fakta och priser

20-25 augusti 2022

Pris per person:

20-25 augusti 2022 26.950 SEK

Priset innehåller:

 • Flyg tur och retur Arlanda med mellanlandning i Köpenhamn inkl skatter och avgifter
 • Del i dubbelrum eller twin
 • 5 Frukost
 • 3 Lunch på hotellet och 3 lunchpaket
 • 3 middagar på hotellet, 2 rätter
 • 1 Kulturafton med middag i Gjogv på onsdagen
 • Aktiviteter enligt program
 • Barbara Frilund-Ekberg och Lena Thurner som kursledare

Tillägg:

 • Enkelrum SEK: 4.385
 • Tillvalsutflykt till Vestmanna 1 385 kr

Priset inkluderar ej:

 • Försäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Måltidsdryck

För att kursen ska genomföras krävs minst 15 deltagare.

Galleri