Kurs-, grupp-, förenings- och konferensresor

På Inspired Journeys arrangerar vi din kurs-, grupp-, förenings- eller konferensresa.

Oavsett om du vet vad du är ute efter, eller behöver lite hjälp med idéer till din kursresa som kursledare, så hjälper vi till. Vi har personlig kontakt med våra kunder/kursledare och det är viktigt att du känner dig trygg med att varje detalj planeras och varje behov tillgodoser. Före, under och efter resan. Vi tar hand om det praktiska kring resan såsom förfrågningar, offerter och avtal med hotell och transportörer. Vi sammanställer information om resmålet och tillsammans med dig om kursinnehållet och marknadsför din resa på vår hemsida. Vi tar hand om kundbokningar, kundbetalningar och ser till att kunden får färdhandlingar och praktisk information inför resan och gör utvärderingar, så att du kan ägna dig åt upplägget av din kurs och det du är bra på.

Är ni en grupp som önskar göra en kurs- eller konferensresa tillsammans hjälper vi också till att ta fram förslag på dag för dagsprogram och kan även hjälpa till att hitta en lämplig kursledare till er kurs.

Resegaranti är ställd till Kammarkollegiet för våra resor, vilket innebär att du och din kursresa uppfattas som en seriös arrangemang som följer lagar och regler. Det är så vi jobbar. Välkommen med din förfrågan nedan.

  Namn:
  Företag:
  Antal personer:
  Önskat datum/Tid för resa:

  Mailadress:
  Tel:
  Kontakt önskas via: E-postTelefon

    Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn