ny_topimg

Bokningsinformation

Du bokar resan genom att fylla i anmälningsblanketten.

Betalning

Grönlandsresor skickar ut en faktura där ni får möjligheten att betala till deras bankgiro eller Swish. Det går att få faktura i följande valutor: SEK, €, US$, GBP, NOK, DKK. Kontakta Grönlandsresor om ni vill betala i några av dessa.

Anmälningsavgift 20% inom 10 dagar

Beställning ska inom 10 dagar bekräftas med en delbetalning (anmälningsavgift). Denna är 20% av resans pris. Utöver detta ska transportbolags regler följas med hänseende till betalningsvillkor vid ev. bokning av biljetter i samband med resan.

Slutbetalning 65 dagar före avresan:

Hela beloppet ska vara arrangören tillhanda senast 65 dagar före avresan.
Vid sen beställning, senare än 65 dagar före avresan:
Hela beloppet ska erläggas i samband med beställningen.

Kortbetalning

Grönlandsresor tar inte emot kortbetalningar då företag enligt svensk lag inte får ta ut de kortavgifter som företagen belastas med. Däremot så brukar det gå bra att få de försäkringar som är knutet till kortet om kortet är knutet till ett svenskt eller norskt bankkonto och betalningen görs därifrån på nätet. Hör med din bank vad som gäller för ditt kort.

Avbeställningsskydd

Ett avbeställningsskydd ska beställas innan man betalar anmälningsavgiften. I undantagsfall kan det gå att försäkra delar av resan om man senare vill komplettera med ett skydd. Kontakta oss så får vi titta på det hur det ser ut för er del.
Läs mer på vår sida om försäkringar.

Reseförsäkring

Vi erbjuder försäkringsskydd från Gouda och ni hittar information om de olika försäkringarna på vår sida om försäkringar https://www.gronlandsresor.se/forsakring.html

Kammarkollegiets resegaranti
Grönlandsresor har ställt en resegaranti hos Kammarkollegiet.

Frågor om resan

Vår färdledare under resan till New York är Paula Rabenius. Har ni några frågor om resans program och innehåll, ring Paula Rabenius (inte Grönlandsresor), då Paula är mest insatt i resans upplägg. Hon kan svara på alla typer av frågor när det gäller innehåll och upplägg av resan. Paula är anträffbar för det mesta efter kl 17 på telefon 073-507 54 20 eller maila dina frågor till paularabenius@hotmail.com